Bokförsäljning på Drakens dag i Stockholm

on

I lördags, den 18:e maj, anordnades Drakens dag på Solidaritetshuset i Stockholm. Solidaritetshuset firade 30 år och eftersom det är i Solidaritetshuset FIAN har sitt kansli passade vi givetvis på att ordna bokförsäljning. Tillsammans med loppis, matförsäljning, dansuppvisning, musikunderhållning och ett hundratal (något småfrusna) besökare var FIAN på plats och sålde böcker. Som kanske inte alla vet har FIAN, tack vare en av våra medlemmar, en överenskommelse med Aftonbladet.  Vi får tidningens finfina recensionsexemplar (allt från ungdomslitteratur till fackböcker), vilket vid försäljning bidrar till en stor del av FIAN:s egeninsats. Detta är toppen, tycker vi i FIAN (men kanske inte våra ryggar eftersom det blir en del att bära på varje gång)!

Den nya ordföranden för FIAN Sveriges styrelse, Maria Starck, deltog i lördagens bokförsäljning. Även veteranen och tillika FIAN:s vice ordförande och sekreterare, Annelie Andersson, drog sitt strå till stacken och slöt upp för att kränga några recensionsexemplar. Trots utebliven sommarvärme lyckades FIAN sälja både franska barnböcker med monster i och Ebbe Schöns memoarer samt en massa andra böcker förstås!

Om du som FIAN-medlem vill vara med och sälja böcker eller har ett tips på något evenemang vi kan vara med och sälja vid, hör mer än gärna av dig till mig som sitter med i FIAN Sveriges fundraisingutskott (maja.soderblom@fian.se). Vill du veta när FIAN anordnar sin nästa bokförsäljning kan du gå med i FIAN Sveriges facebookgrupp, om du inte redan är det vill säga. Där får du fortlöpande information om vad som händer, både inom och utanför organisationen.

Vi ses!

/Maja Söderblom (styrelseledamot i FIAN Sveriges styrelse samt medlem i FIAN Sveriges skribentgrupp)

 

Bild

 

Bild

 

Bild

 

Bild

 

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s